maandag 21 augustus 2017

Dag 6:Nantes - Saint Malo

Gisteren kwamen we er achter dat de koplamp van Petra's auto stuk was. Vanochtend zijn we dus eerst langs de garage gereden. Daar werden we goed geholpen door twee zeer aangenaam uitziende en vriendelijke garagisten. Ze hebben ons prima geholpen en nog wat extra service verleend door de olie te checken en de ruitenvloeistof bij te vullen. Om dit alles te betalen moesten we naar een kantoortje waar we door een vriendelijke dame geholpen werden. Petra en ik bespraken dat het toch wel erg appetijtelijk types waren en dat een proefrit misschien wel wenselijk was. Ondanks dat de dame geen Nederlands verstond had ze meteen door waar we het over hadden. Ze vond het erg vermakelijk (na enige gĂȘne, wij ook).


Daarna konden we dus veilig richting Saint Malo. Dit is een erg leuk plaatsje aan de kust. We hebben heerlijk over de boulevard en de vestingmuren geslenterd. We hadden een prachtig uitzicht.




De zeelucht maakt hongerig, dus we hebben een gezellig restaurant gezocht waar we erg lekker gegeten hebben.

Na het eten hebben we nog een lange wandeling gemaakt om te genieten van de zonsondergang en de prachtige panden die langs het strand staan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten